В кабинета на главнокомандващия на ВСУ Валерий Залужни са открити подслушвателни

...
В кабинета на главнокомандващия на ВСУ Валерий Залужни са открити подслушвателни
Коментари Харесай

Подслушвали Валерий Залужни

В кабинета на главнокомандващия на ВСУ Валерий Залужни са открити подслушвателни устройства.

Източник от военните среди заяви за РБК-Украйна.

Според източника откритите устройства са направени от необозначени детайли. Това пречи на управляващите да открият кой ги е сложил.

" Тези устройства бяха открити през днешния ден при подготовката на офиса на главнокомандващия Валерий Залужни за съвещание " - посочи събеседникът на изданието.

Освен това съгласно " Украинска истина " у офисите на служителите на Залужни са открити също подслушвателни устройства.

Германското издание " Велт " оповестява, че Залужни възнамерява контраатака през идната 2024 година и съгласно изданието сега ВСУ събира сили за нея.

Освен това през ноември Залужни написа публикация и даде изявление за западни издания, в което приказва за грешките си, рисковете от позиционната окопна война и какво е належащо, с цел да се победи Руската федерация.

След това украинският президент Володимир Зеленски изрази своята позиция за протичащото се във войната. Заслужава да се означи, че възгледите на Залужний и Зеленски се различаваха ненапълно.

След това в осведомителното пространство започнаха да се популяризират клюки за хипотетични дълбоки различия сред Залужний и Зеленски. Появиха се даже известия, че президентът желал да освободи Залужний от поста главнокомандващ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР